sábado, 19 de diciembre de 2009

PROTESTAS LOCALES, LUCHAS UNIVERSALES. LA FAUNA CONTRA LA ESPECULACIÓN, LA CRISIS Y EL PARO





La fauna no se puede sustraer a la situación de crisis que ha creado el capitalismo para seguir reinventándose en la especulación, el robo al ciudadano y la supresión de los derechos de los trabajadores. Como dirían los humanos encima de burros apaleados, que se lo pregunten a nuestros compañeros de la fauna que sufren la crisis, el despido libre y el hambre. Los que estaban empleados en el servicio doméstico entreteniendo a niños, no tan niños y ancianos, se han visto en la calle, con los albergues llenos y sin posibilidad de encontrar un nuevo trabajo para ganarse el pan. 



Una compañera del movimiento Okupa estuvo en la convocatoria de la Assemblea Social de Cornellà y nos dijo que la solidaridad, la organización y la ocupación era el camino, hace demasiado frío para pasar la noche en la calle.



Texto de la octavilla que se repartió en la castañada contra la especulación, la crisis y el paro.

PLAN E

La banca, les multinacionals especuladores i les grans constructores creen la crisi i els ciutadans la paguem, primer en efectiu i després a través de les ajudes a la industria de l’automòbil i de la construcció, disfressades de creació i defensa de llocs de treball.

Cornellà 2009:  més de 7000 aturats, PLAN E : 14,9 milions €, llocs de treball: 292 . Obres Plaça de l’església: 5 milions €, 54 llocs de treball.  Obres necessàries??? Per a qui???

L’ÚS DEL DINER PÚBLIC: On estan els diners públics per a una assistència social saturada i sense recursos? On estan les “ajudes” dignes pels aturats? Per què en temps de crisi no hi ha una partida per a crear una bossa de treball públic?

LA SOLIDARITAT: El concepte de solidaritat comença per recolzar el teu veí, reivindicar els seus drets i donar-li suport és lluitar pels teus drets. El diner públic és nostre, exigir un ús transparent i just d’aquest és la nostra obligació. La nostra passivitat davant la crisi agreuja el problema, és l’hora de la participació activa.

2010, ANY DE CRISI: La crisi i el canvi climàtic són filla i fill del capitalisme salvatge, injectar diners públics a la contaminació automobilística i al ciment depredador no és la solució, és tapar el sol amb la mà. Exigim solucions per a la crisi ja, respectuoses amb les persones i el planeta.




SOLIDARIDAD CON NUESTROS COMPAÑEROS LOS ANIMALES

No hay comentarios: